ANPC ÎŞI PREZINTĀ ASTĂZI LA PRÂNZ BILANȚUL ACTIVITĂȚII

0
120

HORIA CONSTANTINESCU şefull celei mai vizibile autorități de control din România prezintă astāzi un bilanț al activității pe 365 de zile. În ultimul an am asistat cu toții la rezultatul umor acțiuni de control care ne-a oferit imagini deplorabile despre cum se face comerț în România, ce produse au ingerat românii şi mai ales puterea unei instituții de a lupta cu corupția şi practicIle ilegale , cu indolență pe alocuri sau chiar rea voința din partea unor comercianți pentru care banul e mai presus de om şi omenie e cumva mai presus de respectarea legii.

,,Astăzi la 12:00 am organizat o conferință de presă pentru a-mi prezenta activitatea din ultimul an și bilanțul instituției pentru anul trecut.
S-au făcut pași importanți iar acest lucru reiese clar din analiza cifrelor.
Ceea ce nu poate face obiectul unei astfel de prezentări este cat am stat departe de copiii mei și faptul că aproape am renunțat la viața personală.
Nimic nu aș fi putut face dacă nu aș fi avut alături pe colegii ce au înțeles nevoia de schimbare și cărora le mulțumesc!
Astăzi autoritatea noastră este una dintre cele mai vizibile și mai performante autorități de control făcând pași importanți în primul rând către dumneavoastră!
Fără susținerea și aprecierile prietenilor mei virtuali nu aș fi găsi energia necesară pentru a mă dedica atât activității!
Vă mulțumesc încă o dată iar cifrele pe care le vom prezenta într-o oarecare măsură vă aparțin!” A declarat Horia Constantinescu Comisarul Şef al ANPC în mediul online , pentru consumatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here