CERC PEDAGOGIC LA GRUPA MIJLOCIE

0
182

În data de 25.01.2024, Grădinița nr 8 a fost gazda Cercului Pedagogic al grupelor mijlocii din Târgu-Jiu, respectiv Rovinari.


La vârsta preșcolară jocul satisface în cel mai înalt grad nevoia de activitate a copilului, generată de trebuințe, dorințe, tendințe specifice acestui nivel de dezvoltare. Sub o formă sau alta, jocul se regăsește la copii, din cele mai vechi timpuri. Anunță în mediul online corpul de cadre didactice de la Grădința nr 8.


Doamna Prof. Popa Lavinia, împreună cu preșcolarii grupei Mijlocii “Albinuțele”, a susținut o activitate demonstrativă realizată printr-un joc. Din aceste considerente, în grădinițe, jocul este activitatea fundamentală.
,,Totodată, cadrele didactice ale instituției noastre, doamnele Prof. Belu Ana-Maria Loredana, Bivolaru Sava Milica, respectiv Arjoca Ana-Maria au susținut referate de specialitate și proiecte de activitate bine documentate, fiind apreciate de către membrele cercului pedagogic.


Mulțumim tuturor pentru participare și implicare! A transmis corpul de educatoare de la Gradinița 8 în frunte cu conducerea acestei unități de invățământ preşcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here