TÂRGU-JIU UN ORAŞ ÎN CARE VI CA SĂ AI DE UNDE SĂ PLECI. LA FEL CA ROMÂNIA!

0
693

Deşi e weekend şi aparent te trezeşti cu spirit de viață ocrotit de primele raze ce îți trec prin perdea , practic cum deschizi ochii te izbeşte realitatea grea a vremurilor mai ales politice şi mai ales ale anului electoral care e , 2024. Campania electorală deja a început de anul trecut pentru cei ce au avut ochi să vadă şi urechi să audā.

Au zorzānit realizările parlamentarilor de Gorj în contradictoriu fiecare cu fiecare de parcă nu au plecat la centrul țării pentru acelaşi scop: GORJUL.

Nuuuuuu!

Că acela ce a realizat ceva e tras de mânecă de celălalt şi acela care nu face nimic zice că el a făcut! Ca la Bălăceanca e în Gorj. Bălăceanca Oltenească! Că altfel nu iți poti închipui că două partide aflate la putere pe hârtie, în ALIANȚĂ curatā sunt în realitate în dispute gălăgioase de te dor creierii. Ti-i fac politicienii franjuri. Că dacă sunt franjuri , poate şi la vot derutat cum eşti, epuizat de gălăgie pui ştampila să fie pusă: oriunde!

În plinā derutā economicā fiindcā s-a bulibāşit sistemul e un fel de tocăniţă sau ghiveci socio- economic-politic, că oamenii în afarā de taxe exorbitante nu mai ştiu cum sa facă faţă poverilor puse pe umerii lor de către stat şi statul tot gol rămâne. Statul e un sac fără fund că nu şi-a găsit un croitor să îl coase. Cizmar a avut statul dar n-a fost bine! Că se zice că a intrat cu bocancii în sufletul oamenilor şi a fost omorât de Crăciun. Acum îi trebuie croitor. Dar cum şcolile profesionale au dispărut şi ne luam chiloții din China, probabil de aia umblăm şi,, rupți în cur” scuzați-mi expresia scrisā exact în forma spusă, dar e pe buzele tuturor celor ce nu mai ies la liman. În concordanță cu expresia mai sus menţionată pe care nu vreau să o mai invoc e cealaltă de ,, poziția ghiocel” că aşa s-au tot dus politicienii nostri la Bruxelles cu capul plecat. Şi au obținut nimic pentru România. România e devalizată de decenii. S-a vândut bucată cu bucată.

Sunt acum Alegeri Europarlamentare.În afară de Crețu si Terheş cei mai vocali, eu alții nici că am văzut şi nici nu mai ştiu. Dacă îi ştiti voi, sā-mi lăsați un comentariu să mă închin la ei ca la icoană pentru ceea ce or fi făcut bun ptr România.

România asta pe care au găsit-o gata făcută! Pentru care nu au ridicat un deget dar în care au venit cu pretenții. România asta în care nu îşi mai gasesc rădăcinile şi în care , nu-i cinstesc pe eroi. România asta care a fost bogată şi au sărăcit-o ca in 1907 că de aia azi ieşiră țăranii cu sapa şi tractoru-n drum. Ieşiră să îşi ia țara înapoi şi după cum bine ați auzit ies medicii , profesorii şi alți bugetari care nu mai pot trăi cu ce primesc.

Românii vor stabilite şi decență să poată să işi crească în țara lor copiii. Nu în țara , altora!

Vrea Bruxelles să ajutam strāinii? Bun! Putem, că românii au fost mereu ospitalieri! Dar să ne lase întâi să-i ajutăm pe-ai noştri! Să ni-i aducă pe români din pribegii, să-şi ceară iertare la copii şi să ne trateze în mod egal ca pe celălalte surori europene. Că românu rabdă dar nu …la nesfârşit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here