12 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu

0
90

Echipa Consiliului Județean Gorj a depus spre finanțare un nou proiect ambițios și semnificativ pentru comunitatea noastră: reabilitarea clădirii Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

Cosmin Popescu, preşedintele C.J. Gorj, considerā Muzeul „Alexandru Ștefulescu”, un simbol al istoriei și culturii noastre care va beneficia de lucrări esențiale de consolidare și creștere a eficienței energetice.


,,Am depus acest proiect în cadrul Programului Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat, un pas important în protejarea și revitalizarea unui monument istoric de neprețuit.
Investiția totală se ridică la aproximativ 12 milioane de euro, o dovadă a angajamentului nostru față de patrimoniul cultural.

Este mai mult decât o investiție într-o clădire; este o investiție în cultura, istoria și identitatea noastră. Prin acest proiect, ne angajăm să păstrăm moștenirea și să o facem mai accesibilă generațiilor viitoare, transformând-o într-un punct de referință pentru întreaga comunitate.

Proiectul, în valoare de 12 milioane de euro, va include lucrări de consolidare, îmbunătățire a eficienței energetice și renovări arhitecturale, asigurând astfel un viitor sigur și sustenabil pentru acest monument istoric.” A declarat in mediul online Cosmin Popescu.

Mai multe amănunte accesând pagina de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here