PROBLEME GRAVE PE O STRADĂ DEJA MODERNIZATĀ

0
39

Daniel Dăianu director la Edilitara Tg Jiu a declarat în mediul online că apelează la instanță pentru ca APAREGIO să suporte costurile reparațiilor necesare în urma problemelor de pe strada Tudor Vladimirescu!

,,De ce se fac vinovați cei de la APAREGIO pentru situația creată? Pentru că la baza proiectului tehnic există un aviz în care societatea își dă acordul, menționând faptul că pe această porțiune de stradă nu există nici o conductă de apă care necesită înlocuire!

Menționăm că, pe baza informațiilor și avizelor primite de la deținătorii de utilități, proiectul a avut în vedere o modernizare integrală a străzii, astfel fiind reabilitată și extinsă rețeaua de canalizare pluvială, realizarea unui iluminat modern și, cu sprijinul operatorului de energie electrică Distribuție Energie Oltenia, s-au modernizat rețelele electrice eliminându-se cablurile aeriene inestetice.

Avizul APAREGIO, după cum se vede, nu reflectă situația din teren și așa au apărut probleme grave pe o stradă recent modernizată. Le vom remedia, dar APAREGIO trebuie să își asume toate costurile reparației!” A specificat Dăianu pentru a se face înțeles de toți locuitorii din zonă şi din Tg Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here