EXPOZIŢIE FOTOGRAFICĂ LA TÂRGU JIU .CLAUDIU DUMITRESCU UN FOTOGRAF DE EXCEPȚIE AL GORJULUI A SURPRINS ÎN LUMINI ŞI UMBRE VIAȚA ÎN TOATĀ SPLENDOAREA EI

0
130

Poate nu întâmplător fotograful profesionist Claudiu Dumitrescu şi-a ales ca zi de expunere 8 februarie cand e ZIUA INTERNAȚIONALĀ A RÂSULUI ŞI A FERICIRII.

Si-a dorit o expoziţie de suflet şi i-a ieşit cu toți cei dragi alāturi: familie, prieteni, colegi, fotografi, jurnalişti, profesori , oameni de cultură ai Gorjului.

La ora 16.30 în SALA FLORIN ISUF A CENTRULUI JUDEȚEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADIȚIONALE GORJ a început vernisajul.

Expozitia ,,Urmele timpului ” a artistului fotograf Claudiu Dumitrescu l-a avut curator pe domnul Pompiliu Ciolacu director al Centrului Județean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.


„Urmele timpului” este titlul unei întregi activități de surprindere a vieții în timp. Viața sub toate aspectele ei: frumoasā cu zâmbet pe obraz şi soare pe cer, grea cu lacrimi în ochi şi stropi de ploaie, plină de speranțā asemenea fluturilor şi albinelor din flori dar şi lipsitā de perspective prin trecerea la Cer ca un zāvor între douā dimensiuni.

Urmele timpului sunt amprente din NOI, sunt dovada existenṭei din zi şi din noapte, sunt amintiri care ne urmăresc încā din copilărie. Claudiu Dumitescu s-a bucurat de de un umăr zdravăn al unui fotograf gorjean celebru Aurel Dumitrescu, tatāl său care i-a insuflat cu rābdare şi determinare dragul pentru arta fotografiei.

Claudiu Dumitrescu işi propune pentru acest an şi cei care vor veni teme interesante abordate din fascinanta viațā, un periplu al trăirilor pe pamânt.

Din toate temele nu vor lipsi SPIRITUALITATEA, CREDINȚA, RELIGIA . Sunt un trio de căpatâi pentru orice civilizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here