Studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în stagiu de practică la Jandarmeria Gorj

0
75

În perioada 12 februarie – 08 martie a.c., șapte studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, anul I-IV, desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.
Viitorii ofiţeri sunt repartizaţi în structurile de ordine publică, de pază și protecție instituțională, de prevenire și combatere a faptelor antisociale și juridic ale unității fiind coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada stagiului de către tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.
Stagiul de practică are caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni de ordine publică.
Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice, urmând ca la finalul perioadei, fiecare student să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

Comunicat de presā -Jandarmeria Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here