Vesti bune pentru mehedințeni!

0
85

Alexandru Stănescu: Vești bune! Continuăm să finanțăm investiții în infrastructura rutieră prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027! Astăzi am semnat cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, contractul de finanțare pentru modernizarea unui nou drum județean. Este vorba despre DJ 562, pe o lungime de 51 km, proiect cu o valoare de peste 40 de milioane de euro, care va fi implementat de Consiliul Judetean Mehedinti în parteneriat cu autoritățile publice locale din orașul Vânju Mare și din cele cinci comune pe care drumul le traversează: Dârvari, Obârșia de Câmp, Pătulele, Jiana și Devesel.

Pe această cale doresc să felicit echipa Consiliului Județean Mehedinți atât pentru proiectul semnat astăzi (n.r. marți, 13 februarie 2024), cât și pentru investițiile implementate până acum în cadrul POR 2014-2020. Sunt proiecte cu o valoare totală de 125 de milioane de euro, o sumă importantă, iar asta înseamnă dezvoltarea județului Mehedinți. Prin programele pe care le gestionăm, ne dorim să dezvoltăm întreaga regiune și suntem mereu alături de beneficiarii noștri, pentru că succesul dumneavoastră este și succesul nostru.

Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 are o alocare totală de 1,2 miliarde de euro, din care 250 de milioane de euro pentru drumuri județene. Am împărțit această sumă în mod egal între cele cinci județe ale regiunii, câte 50 de milioane de euro pentru fiecare județ.

Sursa : Severin News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here