Realizările Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj în anul 2023

0
71

Romeo Chiriac directorul AJOFM Gorj face cunoscută activitatea acestei instituții pe anul 2023.

,,Asa cum sta bine unei institutii care se respecta si isi respecta clientii si cetatenii in general, ca de fiecare data la inceput de an, astazi am organizat in sala de conferinte a institutiei o conferinta de presa in care am prezentat realizarile Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj in anul 2023, Raportul de activitate aferent anului 2023 precum si ceea ce ne-am propus sa realizam in anul 2024. De asemenea, colega mea Diana Vaduva-consilier Eures si responsabil comunicare a prezentat EURES-30 ani si rolul important al serviciului Eures pe Piata Muncii.
Cu aceasta ocazie vreau sa aduc la cunostinta angajatorilor ca am platit absolut toate restantele pentru conventiile incheiate in anul 2022 si care s-au derulat in anul 2023, efortul bugetar fiind de 8.377.170 lei, iar pana la data de 31 mai a.c. vom procesa si vom incheia absolut toate conventiile solicitate in anul 2023, asta insemnand 1591 conventii, efortul bugetar aferent acestora fiind de 22.160.000 lei, urmand ca apoi, in limita bugetului sa analizam si sa procesam solicitarile aferente anului 2024.
Multumesc conducerii Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, domnului presedinte Florin Cotosman si domnului secretar general Marcel Miclau, pentru eforturile deosebite facute pentru a ne pune la dispozitie bugetul necesar acordarii de facilitati angajatorilor dar si bunului mers al institutiei.
In continuare, ii asigur pe toti clientii nostri, fie angajatori fie someri, colaboratorii, reprezententantii mass media, de aceeasi deschidere, transparenta si cu promisiunea ca vom fi mereu in slujba cetatenilor cu scopul de a rezolva absolut toate problemele ce tin de obiectul de activitate al institutiei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here