RADU MIRUȚĂ DEPUTAT USR DE GORJ-DECLARAȚIE PUBLICĂ

0
35

,,Ce vedem astă seară este unirea PSD cu PNL. Este ziua în care PNL a dat puterea PSD-ului, partidul corupților și al baronilor locali. Este ziua in care PNL-ul dispare oficial. Pentru 𝐏𝐍𝐋, 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒏𝒐𝒊 î𝒏ş𝒊𝒏𝒆 a devenit 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝑷𝑺𝑫.

𝐂â𝐧𝐝 î𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐬𝐚ă îț𝐢 𝐟𝐢𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐜ă 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 și cauți tot felul de șmecherii politice ca să păstrezi scaunul tău călduț și al prietenilor tăi î𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧ă 𝐜ă 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧ți 𝐍𝐈𝐌𝐈𝐂.

“Numai cele două mari partide se pot uni și pot face față unui val extremist!”, explică acum Ciolacu. FALS! Nu neg fenomenul extremist, dar lui Simion, Șoșoacă etc CO, Ciolacu și Ciucă le-au suflat în pânze și i-au umflat cât s-a putut. Oamenii sunt seduși de discursuri populiste pentru că trăiesc tot mai prost și-s tot mai revoltați!

PSD și PNL sunt din acest moment Partidul Unic. Partidul care nu mai crede în vot, democrație și dreptul nostru de a alege!

𝑰Î𝒏 𝑮𝒐𝒓𝒋 𝒄𝒐𝒎𝒂𝒔𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔-𝒂 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒔 𝒅𝒆 𝒎𝒖𝒍𝒕ă 𝒗𝒓𝒆𝒎𝒆: 𝙘𝙚𝙞 6 𝒑𝒂𝒓𝒍𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒓𝒊 𝑷𝑺𝑫 ş𝒊 𝑷𝑵𝑳 𝒂𝒖 𝒗𝒐𝒕𝒂𝒕 𝒄𝒐𝒕 𝒍𝒂 𝒄𝒐𝒕 î𝒎𝒑𝒐𝒕𝒓𝒊𝒗𝒂 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒔𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒖𝒊 𝒋𝒖𝒅𝒆ț.

În mai puțin de patru luni, vom da prima luptă împotriva partidului unic PSD-PNL. Putem să le oprim abuzurile: democratic, la vot!”

Radu Miruță- deputat USR DE GORJ-DECLARAȚIE PUBLICĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here