Sprijin aferent anului 2024, care constă în compensarea costului pentru achiziția și montarea unor sisteme tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică

0
81

Rolul deputatului PSD de Gorj , Claudiu Manta a fost unul decisiv astăzi în sedința de Comisie pentru politica economică.Iată de ce! Declarația sa, mai jos!

,,Am condus sedința Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare, în care, printre alte proiecte, am avizat PLX nr. 789/2023 care isi propune sa completeze măsurile de sprijin acordate persoanelor vulnerabile pentru compensarea prețului la energie
Aceasta propunere legislativa aflata pe ordinea de zi a ședinței completează măsurile instituite prin OUG nr.166/2022, cu referire la categoriile de persoane vulnerabile.
Proiectul reglementează măsurile de acordare a sprijinului aferent anului 2024, care constă în compensarea costului pentru achiziția și montarea unor sisteme tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică” .A specificat pentru toți cei interesați deputatul Claudiu Manta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here