CSM TÂRGU JIU nu e doar un titlu- e o mândrie pentru oraş şi județ

0
75

Primarul oraşului Tg Jiu din Gorj, Marcel Romanescu iubeşte sportul şi la multe din meciurile copiilor din Tg Jiu este alături de ei.

La origini este profesor deci în adâncul sufletului rămâne mācar în timpul liber pe bancile unde au loc competiții. Ba mai mult, a plecat şi în străinatate să susțină echipa de la Tg Jiu.

CSM este sinonim cu victorii.

Azi în mediul online , primarul a fācut o declarație cu mândrie:

,,Juniorii CSM Târgu Jiu calcă pe urmele seniorilor. Echipele de juniori fac performanță și obțin rezultate tot mai bune, făcându-se remarcați așa cum se întâmplă cu senioarele echipei de handbal în Liga Florilor sau seniorii echipei de baschet în Liga Națională.
Echipa de handbal juniori 4 a învins LPS Târgu Jiu cu 26-17 în faza județeană a Campionatului Național.


Echipa de baschet masculin U13 a câștigat Turneul 2 din grupa F a Campionatului Național și s-a calificat în faza a III-a după trei victorii consecutive la Severin.


Echipa de baschet feminin U13 s-a calificat în Turneul Semifinal al Campionatului Național după două victorii spectaculoase.


Echipa de handbal Juniori 3 s-a calificat în Grupele Valoare și a terminat pe primul loc prima faza a Campionatului Național după ce a învins CSU Pitești cu 33-29.


Sunt rezultatele copiilor noștri care fac performanță sub coordonarea unor antrenori de excepție ai clubului din Târgu Jiu.

Hai, CSM‼️” A declarat mándru primarul Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here