O STRADĂ CU PROBLEME

0
32

Adrian Dăianu seful de la Edilitara Tg Jiu vine cu o serie de informații pentru a clarifica situația străzii Victoriei din Tg Jiu.

,,Venim în întâmpinarea mesajelor primite de la cetățenii municipiului Târgu Jiu cu următoarea clarificare:

Lucrările de spargeri ale carosabilului din Bulevardul Victoriei nu sunt realizate de către Edilitara Public, ci sunt executate de societăți comerciale specializate în execuția de branșamente de gaze naturale. Aceste lucrări nu sunt încă finalizate, fiind în curs de execuție încă 6 branșamente și un cămin, urmând apoi proba de presiune – fază determinantă a lucrării.

Menționăm că în urma discuțiilor cu Distrigaz Sud Rețele – Târgu Jiu, a reieșit că termenul pentru finalizarea acestor lucrări este data de 15 martie 2024.

Pentru crearea unor condiții de trafic adecvat, începând cu data finalizării lucrărilor de mai sus, Edilitara Public este pregătită și va începe reabilitarea Bulevardului Victoriei. Strada va fi frezată și pregătită pentru așternerea unui nou strat de asfalt, capacele căminelor vor fi înlocuite și ridicate la cotă.

Vă asigurăm și pe această cale că Societatea Edilitara Public va interveni eficient și va depune toate eforturile în așa fel încât disconfortul participanților la trafic să fie cât mai redus.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”A declarat Adrian Dăianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here