De Ziua Protecției Civile, ISU GORJ a organizat și desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la sediul SC J.Christof E&P Services SRL – Atelier Central Tg-Jiu, fosta Bază Tubulară

0
81

ISU GORJ:
Situația tactică simulată a presupus producerea unui cutremur major în regiunea Oltenia care a produs pagube majore la sediul operatorului economic, două persoane fiind surprinse în timp ce efectuau lucrări specifice. Una dintre presupusele victime a fost surprinsă de cutremur la înălțime, pe o schelă, iar cea de-a doua victimă a fost surpinsă sub dărâmături, la sol.
Echipajele noastre specializate au intervenit exact ca într-o situație reală pentru salvarea victimelor, acordarea primului ajutor calificat și transportarea către unitățile spitalicești.
Pe lângă situația tactică, am purtat discuții constructive cu angajații și reprezentanții operatorului economic despre comportamentul corect pe care trebuie să-l adopte într-o situație reală.
Nu este primul exercițiu pe care îl desfășurăm la acest operator economic, de fiecare dată, angajații tratând cu maxima seriozitate activitățile de prevenire și intervenție în cazul producerii unei situații de urgență.
Pentru a fi informați corect despre cum ne comportăm într-o situație de urgență accesați cu încredere platform națională https://fiipregatit.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here