O nouă inițiativă verde a CJ Gorj – transport ecologic pentru elevi

0
113

Preşedintele CJ Cosmin Popescu anunță că:

În cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat primarii localităților beneficiare, au fost discutate detalii privind instalarea stațiilor de încărcare necesare, un angajament asumat de autoritățile locale în scopul de a sprijini această inițiativă verde.

Astfel, Consiliul Județean Gorj a făcut un pas semnificativ spre sustenabilitate și educație ecologică prin lansarea proiectului „Microbuze electrice pentru elevii județului Gorj”.

Acest demers, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, vizează îmbunătățirea accesului la educație și protejarea mediului prin achiziționarea a 27 de microbuze electrice destinate transportului școlar.

Este o acțiune care reflectă angajamentul echipei Consiliului Județean Gorj de a îndeplini obiectivele Uniunii Europene de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră și promovarea educației pentru mediu și schimbările climatice.

De asemenea, este un pas înainte spre adaptarea infrastructurii educaționale la standardele europene de dezvoltare durabilă și conștientizarea tinerilor cu privire la importanța protejării mediului.

Pentru mai multe informații tehnice și despre impactul acestui proiect asupra comunității și mediului, citiți comunicatul de presă complet accesând acest link:
https://www.cjgorj.ro/comunicat-de-presa-sedinta-de-lucru-cu-primarii-privind-implementarea-proiectului-microbuze-electrice-pentru-elevii-judetului-gorj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here