Reabilitarea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din oraşul Târgu-Jiu intră în linie dreaptā

0
58

Primarul oraşului Tg Jiu, Marcel Romanescu a semnat contractul de execuție a lucrarilor pentru reabilitarea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, o unitate de învățământ cu tradiție și cu rezultate de excepție.

,, Este un proiect a cărui valoare se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro, finanțare asigurată prin PNRR.
La sfârșitul anului 2022, alături de domnul Justin Paralescu, inspector școlar general adjunct și cadru didactic al colegiului, semnam la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru investiție. Acum începe execuția acestui proiect deosebit de important.
Avem în vedere izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire Low-E, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.
De asemenea, sunt prevăzute 2 stații de încărcare electrice.
Urmează reabilitarea cantinei colegiului dar și a internatului, acolo unde investiția se apropie, de asemenea, de 1,5 milioane de euro.” A declarat primarul Marcel Romanescu în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here