O delegație a Gărzii Naționale de Mediu, condusă de comisarul general Andrei Corlan, s-a deplasat în județul Gorj la invitația prefectului Iulian Popescu

0
101

Vizita de lucru a început cu deplasarea la groapa de deșeuri, urmată de vizita în cartierul Pandurașu, la groapa de gunoi clandestină pe care prefectul a descoperit-o săptămâna trecută și s-a finalizat cu o conferință de presă susținută la Instituția Prefectului – județul Gorj, având ca obiectiv principal evaluarea poluării și disconfortul generat de mirosuri în municipiul nostru și în zonele limitrofe.

Toate discuțiile și vizitele de astăzi se vor concretiza în acțiuni de inspecție și control, demarate în următoarea perioadă de efectivele structurii centrale a Gărzii Naționale de Mediu, ale căror rezultate vor fi făcute publice.

Iulian Popescu, prefectul județului Gorj:

“Sunt multe potențiale surse de poluare pe care le monitorizez de când am fost numit în funcția de prefect, susținute de sutele de petiții venite de la gorjeni. Voi face tot ce ține de mine pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din municipiului Târgu Jiu și județul Gorj.”

Comunicat de presā

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here