PSD susține prelungirea măsurii de limitare a adaosului comercial la alimentele de bază

0
12

În contextul actual, marcat de volatilitatea prețurilor la alimente și energie, Guvernul Ciolacu demonstrează o preocupare constantă pentru stabilizarea costurilor de trai și menținerea puterii de cumpărare a cetățenilor români. Declară Cristian Rujan senator PSD de Gorj.

Senatorul afirmă că inițiativa PSD de limitare a adaosurilor comerciale la produsele alimentare se dovedește a fi o politică de succes, reflectând angajamentul față de combaterea inflației și asigurarea accesului la alimente de calitate, la prețuri accesibile. ,,Recunoașterea eficacității acestei măsuri este evidentă prin dorința generală de prelungire și extindere a acesteia post-31 martie.

În prezent, PSD elaborează o strategie îmbunătățită, care vizează protejarea produselor autohtone de concurența neloială a importurilor de calitate inferioară.

Această abordare reafirmă angajamentul partidului față de promovarea unui consum sustenabil de alimente sănătoase, procesate local, la prețuri echitabile, consolidând astfel securitatea alimentară și suportul economic pentru producătorii români.” Anunță senatorul PSD de Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here