ÎNTR-UN DECOR DE VIS S-A INAUGURAT RESTAURANTUL ,,CURCUBEU ” LA PLAZA LAKE ROJIȘTE

0
665

PLAZA LAKE ROJIȘTE este o locaţie din Dolj unde se ajunge ușor după ce ieși din Craiova și te îndrepţi spre Bechet. Rojiște este o localitate unde puțini știu că în urmă cu câțiva zeci de ani, Nicolae Ceaușescu conducătorul României din Epoca de Aur, prefera acest loc fiindcă era unul din cele mai ozonate locații din Oltenia. Venea aici la relaxare. Un lac într-o pădure este un decor parcă desprins dintr-un film.

Oana Gavrila este managerul acestei locații și an de an a investit profitul și a modernizat totul treptat. Iubește ecosistemul și aici natura te răsplătește. Aer curat, liniște, mâncare eco și servicii asigurate de un personal excepțional. Pentru că a ales ca pe 9 martie să inaugureze frumosul Restaurant CURCUBEU și-a dorit să îi fiu alături , ca mulți alți prieteni și cunoștințe de prin toată țara care vin aici, unde pare a fi un COLȚ DE RAI.


RESTAURANTUL CURCUBEU, este o locație agreabilă concepută în stil pescăresc. Are acel aer marinăresc care te cucerește imediat ce îi treci pragul.


E de VIS!

Se găsesc preparate delicioase din pește proaspăt, crescut natural cu mâncare bio în bazinele păstrăvăriei proprii. Este locul propice pentru pește rafinat : păstrăvi curcubeu, crapi , stiuci, sturioni- cega albă, o raritate în România. Pot fi admirați și în bazine și în farfurie.

Plaza Lake Rojiște dispune de locuri de cazare și agrement pentru orice gusturi ai avea și orice vârstă.Restaurantul CURCUBEU și păstrăvăriile proprii arată că aici de mulți ani este un management bun al unei femei manager care trăiește în armoniei cu natura și oamenii . De la an la an, spațiile de cazare sunt tot mai limitate. Cele mai frumoase evenimente de familie , aniversări, nunți , botezuri se realizează la Rojiște unde Plaza Lake vine cu cele mai inovative servicii de agrement și ocazie.

Pentru pescarii care practică pescuit sportiv și aleg să se cazeze aici, locul le oferă cele mai frumoase amintiri.

Și fiindca locul pare unul binecuvântat cu SĂNĂTATE, poate fi alegerea perfectă pentru relaxare pentru oricare dintre dumneavoastră.

Detaliile, aici:

Restaurant Păstrăvărie CURCUBEU

Plaza Lake Resort
📍 DN 55, Rojiște

☎️ 0760.239.363

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here