RADU MIRUŢĂ , DEPUTAT USR DE GORJ CERE GUVERNULUI SĂ ÎNCEAPĂ URGENT EXPLOATAREA LA BAIA DE FIER DIN GORJ

0
43

Se vorbește mult în aceste zile de aurul de la Roșia Montană, dar noul aur al României, mai valoros după ultimele descoperiri științifice, este GRAFENUL, care se află doar în Gorj, la Baia de Fier. Spune Radu Miruţă, deputat USR de Gorj care încă din campania electorală a avut pe agenda sa , promovarea acestui obiectiv de la Baia de Fier și se zbate și acum să repună Gorjul pe harta țării în materie de investitori și investiții.

,,Stăm pe o comoară mare cât un munte întreg, care până la a fi valorificată într-o fabrică de baterii de ultimă generație, sau chiar de microprocesoare trebuie să mai treacă un singur hop: combinația de tip PSDisto-PNList care se opune unor documente necesare valorificării fiindcă vrea rețeta tipică: e în paragină, nu valorează nimic, o dăm unui prieten pe câteva sute de lei.

Mă lupt de 3 ani cu PSD și PNL în Parlament pentru a scoate la lumină grafitul de la Baia de Fier. Nu v-am dovedit încă, dar țineți minte, PSD-istilor, o sa va fac și cu asta, nu vă las să puneți mâna și pe comoara asta! Grafitul ăsta va schimba Gorjul…fără voi, politicieni care ați ținut un județ blocat doar pentru a vă căpătui voi și ai voștri!” A declarat deputatul USR Radu Miruţă de curând în spațiul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here