GARDA DE MEDIU MEHEDINȚI, LA CEAS ANIVERSAR

0
43

Garda de Mediu în fiecare judeţ veghează la păstrarea curățeniei unui mediu sănătos Orice urmă de poluare este sau ar trebui să fie sancționată conform legii.

Echipa de la Mehedinți condusă de Cătălin Tutilescu la ceas aniversar, trece în revista realizările instituției și pensionarea unei colege care de-a lungul anilor și-a desfășurat activitate cu obiectivitate.

.,Astăzi, pentru mine și colegii mei este o zi cu o dublă semnificație. Pe de o parte sărbătorim Ziua instituției Gărzii de Mediu, ceea ce este, fără doar și poate, un prilej de bucurie. Pe de altă parte însă, resimțim regretul plecării din colectiv prin pensionare, a doamnei Mariana Nuna , o colegă admirabilă și o profesionistă desăvârșită.
Am lucrat împreuna mai mult de 12 ani și pot spune ca mi-a fost întotdeauna un sprijin real în activitatea zilnică, prin experiența dobândită de-a lungul anilor în această instituție și prin responsabilitatea ce a caracterizat-o permanent. Toate aceste calități i-au adus respectul și aprecierea, atât a mea, cât și a colegilor mei din echipa Gărzii de Mediu Mehedinți.
Alături de regretul pe care îl resimțim cu toții pentru plecarea unei colege extrem de valoroase, ne bucurăm că avem prilejul să-i mulțumim pentru activitatea depusă alături de noi și să-i urăm , atât eu cat și colegii mei, multă sănătate și viață lungă, cu multe împliniri!
Să vă bucurați doamna Mariana de o pensie îndelungată și de o viață liniștită și frumoasă alături de cei dragi!
Cu deosebită prețuire!
Cătălin Tutilescu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here