LA CRAIOVA CONTINUĂ INVESTIȚIILE ÎN DOMENIUL SANITAR

0
39

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei anunţă că investițiile din domeniul sanitar, continuă.

,,Astfel, au fost aprobate cererile de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru două proiecte privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Victor Babeș” Craiova și Spitalului Municipal “Filantropia”.


Proiectele vizează achiziția de echipamente software și hardware, cu scopul îmbunătățirii actului medical, având numeroase beneficii, atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale.


Este vorba despre dezvoltarea infrastructurii medicale, astfel încât serviciile medicale de diagnosticare, stabilire și administrare a tratamentelor optime să fie mai sigure, iar medicii să poată accesa rapid dosarele electronice ale pacienților, rezultatele analizelor, etc.

De asemenea, este urmărită îmbunătățirea comunicării între medici, asistenți medicali, farmaciști și alte cadre medicale, precum și accesul pacientului la propriul dosar medical.


Prin implementarea acestora, programele vor permite și optimizarea unor procese administrative, reducând timpul și efortul necesar pentru a le implementa, finaliza și implicit a le evalua.” A anunţat primarul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here