CORNELIU RĂDUCAN-MOREGA ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA LA PRIMĂRIA TARGU-JIU

0
90

,,Candidez pentru Primăria Târgu Jiu pentru că orașul nostru nu își mai poate permite să bată pasul pe loc.

Oradea, Iașiul, Brașovul sau Sibiul sunt povești de succes. Din păcate, Târgu Jiul nu este. Sau mai bine zis, nu mai este. Cu toate că are un potențial uriaș, orașul nostru pare să fi ratat trenul dezvoltării.

Problemele se resimt tot mai acut în viața de zi cu zi. Târgu Jiul devine mai aglomerat, mai poluat, mai nesigur și, regretabil, mai neîngrijit. Nu avem locuri de muncă, viziune, un plan de dezvoltare coerent. Tinerii pleacă spre orașe ca București, Cluj sau chiar în străinătate. Cu o conducere fără viziune, orașul nostru este departe de a fi european! Ne-am dorit schimbarea și, în urmă cu câțiva ani, am ales cu toții un primar care părea că luptă împotriva comunismului, însă am fost înșelați! Azi, sub sigla PSD, ni se cere iar votul pentru încă un mandat spre nicăieri! Cu alte cuvinte, aceeași Mărie, cu altă pălărie! Mai pierdem 4 ani sau facem o schimbare reală?

Avem un oraș cu potențial, dar care trăiește la o fracțiune din ceea ce ar putea oferi.

Este timpul pentru o schimbare. Este timpul să aducem Târgu Jiul în prezent și să-l pregătim pentru viitor. Este timpul pentru un oraș smart, sustenabil și viu, un loc unde fiecare cetățean să se simtă parte dintr-o comunitate vie, să fie mândru că trăiește în orașul lui Brâncuși! Împreună putem transforma Târgu Jiul în orașul pe care îl merităm cu toții!”

Este declarația fostului prefect de Gorj apreciat destul de mult pe perioada mandatului său, la Prefectura Gorjului. Este de meserie arhitect, Corneliu Raducan Morega . Profilul candidatului urmează să îl aflați cu siguranță , în perioada ce va veni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here