,,AVEȚI GRIJĂ DE TEATRU”

0
453

Îndemnul vine la Tg Jiu de la actorul Marian Negrescu fondatorul Teatrului Elvira Godeanu în urmă cu 31 de ani , când spune domnia sa că era director doar pe o hârtie dar împreuna cu municipalitatea de atunci și cu târgujienii a reușit să facă o instituție de cultură onorabilă.

Pentru că 8 actori tineri au plecat de la Teatrul din Tg Jiu în alte instituții de cultură din țară , pentru că la o simplă analiză dacă raportezi activitatea anului 2023 -2024 la 2022 observi o sală tot mai goală și un act cultural mai mult ìn scandal pe primele pagini ale publicațiilor online și nu numai, îți dai seama că la Tg Jiu e o problemă .

O mare problema culturală!

Plecarea celor 8 actori a dezorientat opinia publică și societatea civila a început să se revolte.

Dincolo de un act administrativ e vorba de un act cultural și Ministerul Culturii ar trebui prin reprezentanții săi să ia măsuri cu scandalul ce nu mai încetează .

Conducerea Teatrului Elvira Godeanu își menține o poziție tranșantă vis a vis de deciziile de regulament intern care încă din primele zile de directorat au fost boicotate de angajați fiind considerate abuzive.

Managerul Mariana Ghițulescu nu reușește să stopeze fenomenul de dispersare a actorului gorjean care pleacă-n pribegie ca într-o piesa de teatru în care regia s-a făcut la fără frecvenţă.

imagini: Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here