Proiectele de variante ocolitoare ale localităților Bumbești Jiu, Bălești și Motru în atenția CJ Gorj

0
74

Consiliul Județean Gorj, în colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., a marcat un pas important prin încheierea Protocoalelor de colaborare pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare proiectelor de variante ocolitoare ale localităților Bumbești Jiu, Bălești și Motru.

  • Președintele Consiliului Județean Gorj, COSMIN POPESCU anunță că:
  • ,,Aceste inițiative sunt vitale pentru fluidizarea traficului, reducerea impactului asupra localităților traversate și stimularea dezvoltării socio-economice a regiunii.

În cadrul unei ședințe de lucru desfășurate, astăzi, la sediul Consiliului Județean, au fost analizate propunerile și variantele de lucru în vederea stabilirii celor mai eficiente soluții pentru realizarea acestor proiecte ambițioase.

Acest moment reprezintă un exemplu concret al angajamentului nostru pentru progres și dezvoltare durabilă, subliniind importanța colaborării strânse între instituțiile statului și specialiștii din domeniu.

În încheiere, aș dori să reafirm angajamentul ferm al Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea continuă a infrastructurii rutiere din regiune.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur de implicarea noastră totală în serviciul comunității.” Este declarația lui Cosmin Popescu, președintele C.J. Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here