Ștafeta Invictus – omagiu pe Calea Eroilor

0
60

Iulian Popescu, prefectul județului Gorj:

“A fost o mare onoare să fiu în acest proiect alături de Invictus, împreună cu reprezentanții tuturor structurilor Ministerului Afacerilor de Interne din județul nostru, cărora le mulțumesc pentru exercițiul la neuitare arătat eroilor de ieri și de azi ai țării noastre.

Am alergat în cadrul Ștafetei Albastră în județul Gorj, alături de voluntarii Invictus, reprezentanții ISU, IPJ, IJJ, Garnizoana Târgu Jiu, Batalionul 24 Infanterie și Cultul Eroilor Târgu Jiu, dar și de reprezentanții mai multor asociații sportive din orașul nostru.

Am parcurs, în alergare sau pe bicicletă, traseul Târgu Jiu – Bumbești Jiu, aproximativ 20 km, străbătând Ansamblul Monumental „Calea Eroilor” de la Târgu Jiu, realizat de marele sculptor Constantin Brâncuși în memoria eroilor căzuți în timpul Primului Război Mondial.

Ștafeta Albastră – Invictus România a reprezentat mai mult decât o cursă sportivă, a fost o lecție de viață, de istorie și patriotism. O experiență unică, care m-a făcut să simt mândria de a fi român și de a aparține unei comunități unite și solidare, care își respectă și își onorează eroii.”

GO INVICTUS! 🇷🇴

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here