TÂRGUL DE ADOPȚII ANIMALE SE DESFĂȘOARĂ ÎN FIECARE PRIMĂVARĂ LA TÂRGU JIU

0
149

Medicul veterinar Patricia Paraschiv , inima și sufletul multor acțiuni care au în centrul lor animalele, în Gorj , anunță una dintre cele mai frumoase acțiuni umanitare pentru animalele fără stăpân ce va avea loc în Targu-Jiu.

MAG MEDIA OLTENIA este partener media și ne face o reală plăcere de a mediatiza toate aceste frumoase și utile acțiuni.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân, care se sărbătorește în fiecare an la nivel mondial pe 4 Aprilie: Asociația pentru protecția animalelor „Pro Animals” Targu-Jiu,
Asociația pentru protecția animalelor “K9 Friends” Targu-Jiu,
Asociația „Multilingua” Targu-Jiu,
Organizația Națională Cercetașii României- Filiala Ecaterina Teodoroiu Târgu Jiu, vor organiza în data de 31 martie, începând cu ora 16:00, un Târg de Adopții
cât și o Campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, despre necesitatea microciparii si despre adopția si abandonarea animalelor.

În cadrul acestui Târg de Adopții vor avea loc : o prezentare a cățeilor si pisicilor pentru adopție, jocuri si concursuri pentru copii tombolă caritabilă,pictură pe față moment artistic cât și posibilitatea de a dona în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăposturi iar ,in schimb, veți primi cadou diverse articole/produse.

Alături de organizatori o să fie și partenerii de la Consiliul Elevilor CNTV Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu si fotograf Mihai Marius Hulea.

Totodată, sponsorii Târgului de Adopții sunt:
Maxi Pet și Animax – care vor asigura pachete cadou cu hrana si accesorii pentru animaluțele adoptate
Ambasador și cofetaria Aida – care donează dulciuri și produse de patiserie
Grooming Coafor Canin – care ofera servicii de grooming pentru cățeii adoptați
cabinet veterinar All4Animals- care înfrumusețează cățeii înainte de târg dar oferă și testare, deparazitare, vaccinare, sterilizare, microcipare si carnet de sănătate pentru fiecare blănos adoptat
organzațiile Pro Animals Finlanda si Future 4 Paws ev. care susțin partea de premiere pentru concursuri

Multumim partenerilor media : MagOltenia, Impact in Gorj, Gorj Tv, Viata Gorjului, Adevarul.

Va mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

Animalele nu sunt adoptate pe loc, din motive de siguranta, ci se vor completa formulare de pre-adoptie si va fi o selectie pentru cea mai buna familie potrivit nevoilor catelului/pisicii. Cand totul va fi ok, in cateva zile, animalutele pot sa plece acasa!
Ne rezervam dreptul de a reprograma acest eveniment in cazul in care vremea nu va fi favorabila fapt ce va fi anuntat din timp.

Medic vetrinar- Patricia Paraschiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here