Protecția mediului în atenția jandarmilor din Novaci

0
59

Jandarmeria Gorj:


Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Novaci pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranţă publică având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a constatat că pe Valea Galbenului din Baia de Fier, se desfășurau activități de exploatare silvică iar materialul lemnos era depozitat pe malul și în albia râului Galbenu.
Jandarmii au identificat societatea comercială ai cărei lucrători efectuau debitarea materialului lemnos și au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 4.000 de lei, conform prevederilor art. 63, lit. h din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, pentru că au depozitat materialul lemnos pe malul și în albia râului Galbenu, iar rumegușul rezultat din debitarea acestuia a ajuns în albia râului.
În situația în care observați fapte similare de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here