ADOPTĂ UN ANIMAL PĂRĂSIT ȘI VIAȚA TA SE VA SCHIMBA RADICAL!

0
143

Animalele fără stăpân de cele mai multe ori ajung în spațiile reci si neprimitoare ale adăposturilor care arată în unele cazuri ca o cocină de porci neîngrijită . Au fost destule situații când pe rețelele de socializare s-au tras semnale de alarmă de către medicii veterinari dar…degeaba.

Există și o instituție a statului-POLITIA ANIMALELOR dar cred că nu are în ordinul de serviciu al vreunei zile, verificarea adăposturilor fiindcă dacă ar fi așa, animalele nu ar muri schiloade și nehrănite, pline de sânge , pureci sau căpușe, sfâșiate de alte animale închise la grămadă și nici în bălți de excremente.

V-am zugravit în câteva propoziții tabloul deplorabil al unei țari europene, cum este țara noastră care își încalcă grav unele termene de respectare a legilor Europei, care mai are mult de învățat la capitolul CONVIEȚUIRE cu un animal domestic. Spun asta că încă nu știm să conviețuire cu animalele de curte sau de companie.

Deși sunt legi care le.protejează, câmpurile sunt pline de câini fără stăpân și mari și mici, pădurile abundă de câini aruncați ca pe gunoaie, iar mai nou de 35 de ani orașele găzduiesc clandestin câini și pisici fără stăpân care abandonate pe străzi se adăpostesc de regulă lângă tomberoane.

Ei, bine! Au ajuns ele și vulpile la oraș , dar asta este altă poveste.

Astăzi, 31 martie este o zi importantă pentru multe animăluțe fără stăpân . La Târgu Jiu în centrul oraşului are loc un TARG DE ADOPȚII . La Groapă!

Veniți în centrul orașului Tg Jiu și poate veți pleca cu un prieten pe viață!

Frumoase exemplare de câini și pisici vă vor aduce zâmbetul pe față și căldură în inimi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here