TÂRG DE ADOPȚII ÎN CINSTEA EVENIMENTULUI-,,ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ANIMALELOR FĂRĂ STĂPÂN „

0
334

La TÂRGU-JIU a avut loc astăzi Târgul de Adopții pentru animale. Câini și pisicuțe fără stăpân și-au așteptat cuminți un prieten pe viață.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân, care se sărbătorește în fiecare an la nivel mondial pe 4 Aprilie,
-Asociația pentru protecția animalelor „Pro Animals” Targu-Jiu
-Asociația pentru protecția animalelor “K9 Friends” Targu-Jiu
-Asociația „Multilingua” Targu-Jiu
– Organizația Națională Cercetașii României- Filiala Ecaterina Teodoroiu Târgu Jiu, au organizat un Targ de Adopții.

Cu mic cu mare în centrul oraşului, La Groapă” au venit locuitori ai orașului pentru a cunoaste cateii si pisicile care isi cauta o familie, pentru a participa la jocuri si concursuri cu premii cat si alte surprize.

Au fost persoane care au dat o mână de ajutor cățeilor din adaposturi, au donat cu drag sume de bani sau au cumpărat obiecte cu simboluri specifice activității.

APELUL rămâne în continuare pentru cei care pot dona conserve și saci cu bobite.

Reprezentanții acestei acțiuni care a devenit perpetuă an de an, au vorbit despre importanța sterilizarii, microciparii și adopției cât si despre soluții umane, civilizate si eficiente pentru gestionarea situației cainilor fără stăpân!

Au fost arătate imagini cu cătei din adăposturi care de abia așteaptă să primească șansă la o viață normală, departe de suferință.

În cadrul acestui Târg de Adopții a avut loc o prezentare a cățeilor si pisicilor pentru adopție, jocuri si concursuri pentru copii , tombolă caritabilă, pictură pe față , moment artistic cât și posibilitatea de a dona în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăposturi iar ,in schimb, participanții la Târgul de Adoptii au primit cadou diverse articole/produse.

Alături de organizatori au fost și partenerii de la Consiliul Elevilor CNTV , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu și fotograf Mihai Marius Hulea.

Sponsorii Târgului de Adopții au fost :
-Maxi Pet și Animax – care au asigurat pachete cadou cu hrana si accesorii pentru animaluțele adoptate
-Ambasador și cofetaria Aida – care a donat dulciuri și produse de patiserie
-Grooming Coafor Canin – care ofera servicii de grooming pentru cățeii adoptați
-Cabinet veterinar All4Animals- care a înfrumusețat cățeii înainte de târg dar oferă și testare, deparazitare, vaccinare, sterilizare, microcipare si carnet de sănătate pentru fiecare blănos adoptat
-Organzațiile Pro Animals Finlanda si Future 4 Paws ev. care au susținut partea de premiere pentru concursuri.

Organizatorii mulțumesc totodată partenerilor media : Mag Media Oltenia, Impact in Gorj, Gorj Tv, Viata Gorjului, Adevarul.

Animalele nu au fost adoptate pe loc, din motive de siguranță, ci s-au completat formulare de pre-adoptie și va fi o selectie pentru cea mai buna familie potrivit nevoilor cățelului/pisicii. Când totul va fi stabilit, în câteva zile, animăluțele pot să plece acasā!

Pozele pe care le vedeți cu animalele dupa gratii aparțin cățeilor din adăpostul public Targu-Jiu!

Interviurile cu medicul Patricia Paraschiv și Alina Gîrbaci le găsiți la MAG MEDIA OLTENIA în secțiunea YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here