Medic nou la Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu de la Dobrița

0
402

Un nou doctor s-a alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu- Dobrița.

Medicul 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗩𝘂𝗹𝗰ă𝗻𝗲𝘀𝗰𝘂, medic specialist 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧ă 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜ă ș𝐢 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞, cu formare profesională în clinici din Timișoara, își desfășoară activitatea în cadrul 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥ă 𝐑𝐞𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞, colaborând cu medicii pneumologi pentru a oferi pacienților cu afecțiuni pulmonare programe de recuperare respiratorie eficiente, care să permită controlul bolii și să amelioreze calitatea vieții acestora.

Spitalul de la Dobrița este recunoscut la nivel național pentru performanța sa de a vindeca pacienții veniți din toate colțurile țării.

În perioada Covid , detașat s-a evidențiat în rândul spitalelor din România prin protocolul prin care a însănătoșit marea majoritate.a pacienților . A fost lumina de speranță pentru mulți pacienți bolnavi.

Încă din vremea comunismului spitalul care este construit pe o colină în Runcu mai sus de Susița are forma unui vapor și este înconjurat de o pădure de conifere. Aici aerul este curat, sănătos și mediul este propice pentru însănătoșirea pacienților cu boli de plămâni.

Managerul colosului de sănătate de la Dobrița Ion Ciochină merită toate laudele pentru profesionalismul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here