ZONA GĂRII DIN CARTIERUL GURA VĂII, MODERNIZATĂ COMPLET, DUPĂ ZECI DE ANI

0
115

În Drobeta Turnu Severin după o lungă perioadă de așteptare, cartierul Gura Văii devine unul modern. Autoritățile locale au încheiat lucrările de modernizare în zona blocurilor 4A4, 6A4, 10A4 și 12A4.

Lucrările au inclus construcția de ziduri de susținere pentru a rezolva problemele persistente legate de alunecările de teren și infiltrațiile de apă, dar și modernizarea rețelei pluviale și de canalizare.

În plus, zona a fost complet reamenajată, cu noi alei pietonale și mai multe locuri de parcare. În proiect a fost inclus și un loc de joacă modern pentru copii.

“După cum vedeți, oamenii sunt foarte mulțumiți dar, în același timp și eu sunt foarte mulțumit, în calitate de primar. Apreciez munca desfășurată de constructor, termenul inițial era de 24 de luni, ei au încheiat lucrările într-un an, și oamenii au apreciat acest lucru. Sunt investiții pe care le derulăm în toate cartierele municipiului iar aici vom continua să lucrăm și în acest an,” a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin

Valoarea lucrărilor depășește suma de 2 milioane de lei, iar finanțarea a fost asigurată din bugetul local. Anul acesta străzile Jidoștiței și Retezat vor fi de asemenea, modernizate, cu fonduri guvernamentale prin Programul Anghel Saligny.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here