Mini brioșe de ciocolată cu unt de arahide

0
757

O REȚETĂ REALIZATĂ DE CARMEN GHIMIȘ

Înghețata Ben&Jerry’s este sursa de inspirație din această săptămână.

Ador varianta ce are bucăți de ciocolată cu unt de arahide și am dorit să le fac și eu, un pic reinterpretate, din ciocolată albă cu spirulină albastră.

Este o rețetă ușoară cu doar trei ingrediente. Cei ce țin post pot folosi ciocolata neagră. Spirulina albastră este neutră, iar pentru culoarea verde am pus foarte puțin turmeric și nu influențează gustul de ciocolată și unt arahide.


Ingrediente:
100 gr ciocolată albă
60 gr unt de arahide
1 linguriță spirulină albastră
1 vârf linguriță turmeric
Mod preparare:
1.Ciocolata se topește la bain marie și se amestecă cu spirulina.
2.Într-o tavă pentru brioșe se așază formele de silicon și li se acoperă baza cu ciocolata. Apoi se pune o linguriță cu unt de arahide și se acoperă cu ciocolată.
3.Se bagă la congelator pentru minim 1 oră.


Se pot păstra în frigider până la o săptămână într-un recipient bine închis, dar de obicei, cel mult a doua zi se mai găsesc câteva bucăți.


Poftă bună!

Articol de -CARMEN GHIMIȘ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here