PLANURI MARI PENTRU PRUNIȘOR

0
58
  Emil Vîlcu, primarul de la Prunișor din Mehedinți anunță că dezvoltarea comunei e pe un trend ascendent. La începutul acestei luni a semnat o finanțare care asigură asfaltarea acolo unde e deficitară zona.
,,Așa cum am promis,în urmă cu patru ani că mă voi dedica pentru dezvoltarea comunei Prunișor,după multă muncă și implicare am semnat contractul de finanțare,în valoare de 14.449.823 lei ,ce presupune asfaltarea a 12 kilometri de drumuri și ulițe după cum urmează:

-Zegaia – str. Mircea cel Batran(Culmea Zegaii), str Ștefan cel Mare(Ulița Cucilor), str. Mihai Viteazul(drumul ce leagă Zegaia de satul Alunișul,com Husnicioara), drumul care deservește cimitirul.
– Ghelmegioaia – str. Bazinului, str Prunilor( drumul care deservește biserica și cimitirul)
– Prunaru – str Arcului( întreg satul)
– Gutu – str. Libertății, str. Păcii, str. Pomilor( întreg satul )
– Prunișor – str. Colinei, str. Stejarului, str. Eroilor(biserica)
– Fântâna Domnească – Aleea Biruinței(Ulița Bădanilor))drumul care deservește biserica din lemn “ Sfântul Calinic și cimitirul.
– Mijarca – str. Romana(str. Principala), str Zorilor
– Cervenița – str. Narcisei, str. Morilor, Ulița Albinei, str. Satului, drumul care deservește cimitirul

-Pentru următoarele sate: Balota, Gârnița ,Lumnic, Arvătești, Bîltanele, Igiroasa și Dragotesti se vor demara lucrări de reabilitare.

Țin să mulțumesc pentru sprijinul acordat Domnului Președinte al Consiliului Județean Mehedinți ,Aladin Georgescu ,Domnului Deputat PSD,Alin Chirilă și tuturor celor care m-au susținut!

 În cel mai scurt timp voi semna și contractul de finanțare pentru un nou sistem de alimentare cu apă în satele Mijarca, Fântâna Domnească și Prunișor. 
 Continuăm proiectele de dezvoltare în comuna noastră!" 
A declarat în mediul online primarul de la Prunișor! 


    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here