CERCETAȘ PENTRU O ZI

0
371

Unitatea General Dragalina din cadrul Asociației Cercetașilor Tradiționali din România a avut onoarea să prezinte astăzi de ZIUA PLANETEI o parte din activitățile cercetășești, elevilor de la Școala Generală Alexandru Ștefulescu, clasa pregătitoare B- învățător Diaconu-Stoica Ana-Georgiana și clasa 1 D- învățător Jurebie Ana, precum și celor 12 elevi din clasele I-IV din cadrul Școlii Primare Lăzărești (Bumbești-Jiu).


Au fost prezentate ținuta, istoria cercetășiei și activitățile desfășurate sub forma a 6 ateliere: echipament, campare, prim-ajutor, orientare în teren, noduri și escaladă.


Activitatea,,Cercetaș pentru o zi” este o activitate marca ACT-RO înregistrată la OSIM.

Copiii au primit diplome, s-au bucurat de sfaturi și răspunsuri prompte și educative la întrebările puse cercetașilor și au cunoscut regulile cercetășești care sunt ABC-ul în activitatea de bază a celor care au depus un jurământ pentru a apăra planeta și oamenii, natura și toate vietățile.

Biodiversitatea face parte din nucleul fundamental al vieții pe pământ. Nu întâmplător, astăzi s-a organizat întâlnirea și pentru a marca ZIUA PĂMÂNTULUI.

GATA ORICÂND! Este deviza temerarilor cercetăși gorjeni.

Felicitări oameni și copii minunați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here