LA USR, TINERII DESCHID LISTELE DE CONSILIERI ÎN ALEGERILE CARE VIN

0
123

La USR GORJ, Andra Gârbaciu (Paralescu) deschide lista acestui partid la Consiliul Judetean Gorj.

Tânăra a intrat în partid nu numai cu speranțe și mai ales recomandată de un CV generos. A intrat prima la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, fiind atunci acel 10 perfect despre care scria presa locala. A confirmat apoi la Facultatea de Electronica din Bucuresti, iar de cativa ani lucreaza cu biții altor țări de la Targu Jiu.

,,Da, cu astfel de oameni eu am ferma convingere ca dezmortim lucrurile in Gorj.” Spune Radu Miruță, deputat USR de Gorj.

Deputatul mai declară în mediul online, că:

,,De 30 de ani, PSD, cu fratii lor de la PNL, au stiut doar sa ii huiduiasca pe oamenii buni din Gorj. Sa ii tina departe de decizii, fiindca oamenii buni nu tac, oamenii buni strica aranjamente, oamenii buni au idei de dezvoltare, oamenii buni pot mult. Noi, la USR, ne ambitionam sa ii aducem inapoi, și îi sustinem sa poata ajunge la decizie.
Pentru ca mintea desteapta, suprapusa peste onestitate, este calea succesului.

Cu astfel de oameni compensam diferenta logistica de pe campul politic de lupta judetean, unde PSD si PNL mineaza acest judet prin coruptie, multa incompetenta, blaturi pe bani intre liderii PSD si cei ai PNL.

Cu oameni ca Andra, vocea oamenilor din judetul nostru sigur se va face auzita in Consiliul Judetean Gorj.” E de părere deputatul USR de Gorj, Radu Miruță

foto: portofoliul USR Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here