GRĂDINIȚA NUMĂRUL 20 DIN DROBETA-TURNU SEVERIN INTRĂ ÎN REABILITARE

0
154

Încă o grădiniță din Severin urmează să intre în proces de reabilitare și modernizare. Clădirea Grădiniței nr.20 va fi renovată din punct de vedere energetic. 

Astăzi, în ședința de consiliu local au aprobați indicatorii tehnico-economici pentru ca unitatea de învățământ să poată primi finanțarea prin Programul Regional, valoarea proiectului fiind de 3,5 milioane de lei.

Am primit, de asemenea, vești bune și pentru grădinița nr.20. Urmează să fie semnat proiectul pentru reabilitarea ei pe fonduri europene și tot astăzi am aprobat modificări pentru alte lucrări în construcție, cum sunt Grădinița nr. 7 și Colegiul Național Economic Teodor Costescu. Aici am suplimentat anumite lucrări ce nu erau prevăzute în proiect și am aprobat banii necesari pentru acestea,” a declarat Marius Screciu, primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin

Între 2016-2024 Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a investit peste 20 de milioane de euro, în educație. Pe lângă dotarea tuturor școlilor, liceelor și grădinițelor, au fost reabilitate clădirile a 9 unități de învățământ, dintre care două școli gimnaziale, un liceu, patru grădinițe și două creșe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here