CAMPANIA DE STERILIZARE A ANIMALELOR A AJUNS ASTĂZI LA MĂTĂSARI ȘI URMEAZĂ LUNA ACEASTA LA URDARI, IONEȘTI, MOTRU ,CIUPERCENI ȘI TÂRGU JIU

0
105

Medicul veterinar Patricia Paraschiv a declarat că astăzi, 14 mai, camoqnia decsterilizare a fost la Matasari – pentru campania reprogramata din Aprilie si Clinica Mobila a fost amplasata la Scoala unde sterilizează si microcipează/ marchează câinii si pisicii cu și fără proprietari.

,,Multumim Merlyn si Vanessa pentru vizita si ajutor!
Luna aceasta continuam cu campaniile din Urdari, Ionesti, Motru, Ciuperceni si Targu-Jiu!

PROGRAMARI : contactați-ne printr-un MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), iar noi vom reveni cu un telefon pentru confirmare cu cateva zile inainte. Este foarte important sa intelegeti ca programarile dureaza in functie de numarul solicitarilor si posibilitatilor noastre. Nu trimiteti mai multe mesaje, NU sunati! Un singur mesaj este suficient pentru programare.
Va rugam sa nu va asteptati sa raspundem imediat la mesaje, nu avem o persoana angajata care sa faca acest lucru si totul se desfasoara pe baza de voluntariat! Raspundem cat de repede putem in limita timpului liber disponibil.

Pentru aceasta campanie, dorim sa multumim organizatiilor Future4Paws e.v. Germania si PAFi Finlanda fara ajutorul carora aceasta actiune nu ar fi fost posibila!” Anunță Patricia Paraschiv!

,,Ne-am fi dorit sa programam si sa sterilizam muuult mai multe animale in Matasari dar asta ar fi insemnat ca localnicii cat si autoritatile locale sa se implice activ, fapt care nu se intamplat desi aici exista o reala problema cu abandonul animalelor.
Din pacate, in aceasta comuna, Primaria a incheiat un contract cu o firma din Hunedoara care captureaza cainii de pe strazi, si ii duc in adapostul public Targu-Jiu unde zilele sunt numarate
Comuna Matasari este o comuna unde acum 20 si ceva de ani, sub conducerea aceluiasi Primar, cainii erau impuscati printre blocuri iar directoarea DSV de la acea vreme a incercat sa musamalizeze tot acel macel. Actiunea a fost in atentie mass-mediei nationale si internationale. Ce s-a schimbat in acesti 20+ ani?! Absolut nimic! Autoritatile locale considera omorarea animalelor ca singura metoda de reducere a numarului cainilor fara stapan!
Ce putem face noi?? Sa STERILIZAM PENTRU CA EI NU MAI AIBA CE SA OMOARE!!!

𝐈𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐀𝐍𝐈𝐌𝐀𝐋𝐔𝐓𝐔𝐋 𝐓𝐀𝐔, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐓𝐈𝐍𝐄, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄!
‼️NU UITATI CA STERILIZAREA ESTE OBLIGATORIE, conform legii in vigoare, iar refuzul se sanctioneaza cu amenda intre 5000-10.000 ron

IMPLICA-TE! SCHIMBAREA INCEPE CU TINE” Este opinia tânărului medic veterinar gorjean, Patricia Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here