Prezența lui Gabriel Medvedov Rotomeza la ZILELE SEVERINULUI i-a încântat într-un mod special și plăcut pe iubitorii de artă

0
251

Un articol de – MANUELA VASILESCU

Lumea pe care artistul plastic a creat-o în Cetatea Medievală a Severinului dar și în jurul ei, a fost una de basm. O lume în care caii săi au galopat artistic prin istoria de sute de ani a Cetății, iar picturile au adus culoarea zidurilor care încă povestesc legende.

Două lumi artistice s-au găsit în încăperea cetății, cea din lucrări și cea din ochii artistului, a cărui blândețe sufla peste tablouri o îndrăzneală liniștitoare, o libertate subțire reprezentată de cai, și de dansul lor care îți făcea în ciudă că te afli între 4 pereti, imaginea limitată de amintirea că…noi suntem oameni.


Personalitatea lui Gabriel Medvedov devine simbol al fiecărei lucrări. Nu putem separa arta de artist, iar asistența lui la plimbarea fiecărui vizitator printre tablouri ne aduce aminte de asta.


Misterul care rămâne mister după descoperirea și exprimarea completă de sine. Privirea lui care vrea să spună mai mult și mai mult, și privirea ta, ca iubitor de artă care e la fel de dornică să afle.


Gabriel Medvedov este un artist care te face sa uiți un pic de ce este exact in jur, și vrei să îl vezi mai bine …ca și om.
Lucrările lui Gabriel Medvedov le puteți găsi la Cetatea Medievală a Severinului și le puteți achiziționa, sunt un cadou perfect și special pentru oricine. Vă așteptăm pe la noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here