Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

0
58

Mâine, 15 mai 2024, de la ora 11:30, va avea loc la Unitatea de Primiri Urgențe o prezentarea a lucrărilor din cadrul proiectului de investiție ,,Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, locația str. Tudor Vladimirescu”.


Consiliul Județean Gorj a implementat acest important proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.2 – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență, Operațiunea B – Unități de primiri urgențe.


Bugetul total al proiectului a fost de 8.673.855,95 lei (inclusiv T.V.A), din care 6.698.096,97 lei finanțare nerambursabilă și 1.975.758,98 lei contribuția proprie totală a U.A.T. – Județul Gorj.


Obiectivul general al proiectului a vizat îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Strada Tudor Vladimirescu.
Vă așteptăm! Mulțumesc frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here