Incendiu izbucnit la o locuință în comuna Runcu

0
41

La data de 15 mai 2024, în jurul orei 02:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o casă în comuna Runcu, satul Valea Mare.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul construcției, cu posibilitate de propagare a construcțiile învecinate.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, iar pentru o intervenție optimă au fost suplimentate forțele de intervenție, la locul evenimentului deplasându-se încă o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, au ars aproximativ 150 mp din acoperișul construcției, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here