FOTOGRAFI PASIONAȚI PREMIAȚI LA GORJ FEST 2024

0
320

Cristi Nicolae Caval este un fotograf al Gorjului a cărei pasiune descoperită de-a lungul vieții constă în frumoasa artă a imortalizării tuturor lucrurilor și fenomenelor ce ne înconjoară. Nu abdică în fața niciunui subiect, dar NATURA este cea care îl dezarmează. Misterul verde ce ne înconjoară în tumultul său cu floră și faună, cu viața păsărilor a animalelor, viață acvatică dar și mediul în care trăim cu toții , este pentru modestul fotograf, un reper.

Se mulțumește cu un model, uneori pe o pasăre a văzduhului o transformă în vedeta unei crengi dintr-o salcie pletoasă. Știe exact unde-i sunt razele soarelui din orice asfințit.

Și când vrea să înalțe trăirile celui ce îi urmărește fotografia, își adăpostește obiectivul pe Coloana fără de sfârșit.

E o adevărată artă să poți reda indiferent de noapte sau zi, perfecțiunea. Să o cauți și să o găsești în absolut, orice.

,,Sunt extrem de onorat să vă împărtășesc că am avut privilegiul de a participa la Festivalul Gorj Fest 2024! În cadrul acestui eveniment extraordinar, am primit o diplomă specială pentru contribuția mea în promovarea prin artă a frumuseții și a tradițiilor Județului Gorj. A fost o experiență incredibilă și sunt profund recunoscător pentru această distincție! Mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui festival minunat și celor care au susținut mereu arta și cultura locală. Să continuăm să celebrăm și să împărtășim frumusețea Gorjului împreună!
Multumesc Teodor Dădălău” A declarat talentatul fotograf al Gorjului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here