O DIPLOMĂ SPECIALĂ , UN TROFEU ȘI TOATĂ LAUDA PENTRU FOTOGRAFUL PROFESIONIST, CLAUDIU DUMITRESCU LA GORJ FEST 2024

0
182

Claudiu Dumitrescu dincolo de un nume este un brand. Digitalpromedia este un business local care a trecut și granițele județului dar și ale țării.

Claudiu Dumitrescu are o pasiune inoculată de însăși tatăl lui pe care a valorificat-o cu un potențial uriaș.

Are în portofoliu fotografii de ordinul milioanelor în decursul anilor în care și -a pus amprenta pe evenimente de tot felul și a fost prezent în viața oamenilor, orașelor și satelor gorjenești, a surprins natura care în fotografiile lui prinde viață , obiceiuri și datini, culori și umbre.

Ci deosebită recunoștință vine cu un mesaj emoționant.

,,Cu o deosebită emoție și profundă recunoștință că vă anunț participarea mea la Festivalul Gorj Fest 2024. În cadrul acestui eveniment de excepție, am avut onoarea de a primi o diplomă specială pentru eforturile mele de a promova prin artă frumusețea și tradițiile remarcabile ale Județului Gorj.

Această recunoaștere reprezintă un moment deosebit de important în parcursul meu artistic, confirmând importanța conservării și celebrării valorilor noastre culturale.

Experiența trăită la acest festival a fost una cu adevărat memorabilă și mi-a întărit convingerea că arta este un liant esențial între generații, capabil să aducă la lumină comori nebănuite ale patrimoniului nostru. Sunt profund recunoscător tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment magnific și celor care, de-a lungul timpului, au sprijinit arta și cultura locală cu atât de multă pasiune și dedicare.

Îmi doresc să continuăm împreună această călătorie de redescoperire și promovare a frumuseților Gorjului, inspirând și încurajând fiecare suflet să își aprecieze și să își valorifice rădăcinile culturale. Mulțumiri speciale merg către Teodor Dădălău și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj pentru susținerea constantă și pentru că fac posibilă perpetuarea tradițiilor noastre prin evenimente de o asemenea anvergură.” A declarat Claudiu Dumitrescu în câteva rânduri pentru toți cei care iubesc fotografia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here