Weekend în siguranță alături de jandarmii gorjeni

0
88

 Și în acest weekend 17-19 mai, jandarmii gorjeni vor acționa atât în mod independent cât și integrat pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la manifestările cultural – artistice care se desfășoară în județul Gorj. 
 Astfel, vom fi prezenți pentru siguranța și liniștea cetățenilor asigurând intervenții imediate și ferme la următoarele evenimente publice:
  • Zilele Municipiului Motru
  • Festivalul Folcloric Păstoresc ,,Urcatul Oilor la Munte” din Novaci
  • Festivalul Internațional de Teatru- spectacol organizat în amfiteatrul din municipiul Târgu-Jiu
  • parada moto organizată de comunitatea de motocicliști din Gorj Jandarmii gorjeni recomandă participanților la aceste evenimente publice să manifeste un comportament civilizat, să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să evite conflictele, să se acorde o atenție sporită copiilor, iar dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să se adreseze forțelor de ordine sau apelați numărul de urgență 112.
    Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana, sunt prezenți în zonele montane din responsabilitate, pregătiți să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.
    Vă rugăm să respectați prevederile legale privind activitățile de picnic, să aruncați deșeurile doar în locurile special amenajate, să lăsați locul de picnic curat şi nealterat. Totodată, dacă vă întâlniți cu animale sălbatice, vă recomandăm să nu le hrăniți, să vă îndepărtați de zona de pericol și să sesizați autoritățile competente prin SNUAU 112.
  • Comunicat de presa-Jandarmeria Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here