FEMEILE AU AVUT VOIE ALĂTURI DE COPII ȘI DE BĂRBAȚI SĂ INTRE ASTĂZI ÎN ALTARUL BISERICII SFÂNTULUI NIFON, PATRIARHUL CONSTANTINOPOLULUI

0
124

Sute și sute de persoane au stat astăzi de-a lungul orelor la un rând pe 10 șiruri să intre în ALTARUL Bisericii Sfântului Nifon din Târgu-Jiu din cartierul Plopilor.

Femeile doar la zile mari ca aceasta de astăzi când a fost sfințită Biserica de un sobor de preoți și însăși Mitropolitul Olteniei.

Au fost și cazuri când jandarmii abia au făcut față valului de enoriași care ar fi vrut să sfideze rândul. Unii au și reușit arătând astfel că ne mai trebuie mult de învățat la capitolul educație și smerenie.

Dar în general, cei veniți acolo au așteptat cu evlavie momentul unic în viața lor de a pași dincolo de ALTAR, unde de regulă au voie doar bărbații.

Au fost și mulți copii de toate vârstele. Unii sănătoși, alții cu dizabilități. Dumnezeu îi iubește pe toți. Unii au o cruce ușoară de purtat, alții mai grea. Alții așteaptă ca DIVINITATEA să își întoarcă fața spre ei.

Ca o concluzie, CREDINȚA îi însoțește pe români. Au venit din tot Gorjul oameni pe Plopilor, demonstrând încă o dată relația dintre oameni și Tatăl Ceresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here