CAZ DE DECES LA DOAR O LUNĂ DE VIAȚĂ

0
99


În cursul dimineții, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie.
Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, al cărei rezultat va fi comunicat. Au fost anunțate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Dupa orele prânzului, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu , Mihaela Floroiu Ticleanu a mai transmis că:

,,Familia sugarului care a decedat astăzi s-a prezentat pe 21.05. după-amiază, la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipația (lipsă scaun) bebelusului. A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecțiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipație și monitorizare prin cabinetul medicului de familie.”

Comunicat de presa -Spitalul Județean Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here