Jandarmeria Gorj organizează concurs pentru un post de ofițer specialist II Financiar

0
63

Comunicat de presă

 Jandarmeria Gorj scoate la concurs un post de ofițer specialist II Financiar, prin încadrare directă/rechemare în activitate (cadre militare).
 Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate, până la data de 04 iunie 2024 ora 15.00, la adresa de email a unității: resurseumane@jandarmeriagorj.ro
 Concursul pentru ocuparea acestui post constă în susținerea unui test scris - tip grilă. Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro care conține toate detaliile desfășurării concursului: condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

 Mai multe detalii puteți afla dacă urmați link-ul: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2125

 Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea concursului, se pot obține accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj - www.jandarmeriagorj.ro, sau apelând numărul de telefon 0253 213523, interior 24535 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00, sau la avizierul unității, situat în municipiul Târgu-Jiu, Calea București, nr. 9 H.

 Tuturor, vă dorim succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here