SĂ FACEM DIN MIȘCARE O BUCURIE!

0
101

Școala Gimnazială “Constantin Brâncuși”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, vă invită să luați parte la evenimentul “Minte sănătoasă în corp sănătos”, proiect dedicat elevilor de învățământ primar care iubesc mișcarea și activitățile sportive.
Joi, 23 mai, începând cu ora 12:00 pe Stadionul Municipal “Constantina Diță” vor avea loc întreceri sportive de trotinete, biciclete și alergare de viteză unde, atât baieții, cât și fetele, își vor arăta îndemânarea, agilitatea și spiritul competitiv, în cadrul unui proiect care reunește unitățile de învățământ primar din Târgu Jiu.

Iată care sunt acestea:
-Liceul cu Program Sportiv
-Școala Gimnazială “Pompiliu Marcea”
-Scoala Gimnazială “Gheorghe Tătărescu”
-Colegiul Național “Spiru Haret”
-Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”
-Liceul Teologic din Târgu Jiu
-Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu”
-Școala Gimnazială “Voievod Litovoi”
-Școala Gimnazială “Alexandru Ștefulescu”
-Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae”
-Școala Gimnazială “Ecaterina Teodoroiu”


Evenimentul face parte din Programul Zilelor Municipiului Târgu Jiu și are ca scop implicarea celor mici în activitățile culturale și sociale care vor avea loc în această perioadă. Elevii vor avea parte de multe surprize și premii!
,,Vă așteptăm cu drag să vă alăturați demersului nostru!” Anunță cadrele didactice care s-au implicat cu drag în evenimentul ce îmbină sportul cu sănătatea ,cu competiția și cu aniversarea orașului de pe Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here