TURNUL CET DIN TÂRGU JIU ARATĂ EXTRAORDINAR DE FRUMOS ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ. E DE ADMIRAT!

0
113

E Campanie Electorala și promisiunile curg gârlă. Avem ocazia însă să aflăm ce se mai poate face sau ce s-ar putea face în orașul de pe Jiu. Poporul român e sătul până peste cap de promisiuni, minciuni sau bune intenții doar pe hârtii.

Din dorința de a câștiga, echipa PNL trebuie sa recunoaștem că a abordat în Gorj o strategie pragmatică sub denumirea HAI LA TREABĂ și țintește îndeosebi obiective fie abandonate, fie neglijate, fie din rea intenție, neatinse de administrații , fie la oraș fie la țară.

Zilele trecute candidații la Consiliul Județean Gorj, respectiv Ion Iordache și cel de la Primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu au identificat TURNUL CET și au realizat repede un proiect cu ajutorul unor tineri simpatizanți sau membri în partid, arhitecți.

E lăudabil și merită felicitați tinerii pentru viziunea futurista, care dacă s-ar implementa vreodata ar da orașului o carte de vizită inedită șu locuri de muncă pentru mulți cetățeni. Elios și Dragoș demonstrează printr-o schiță că orice poate prinde viață. Proiectul lor cuprinde zonă de promenadă, săli de conferințe, restaurante, etc.

Pe afișele electorale fluturate in campanii ne dăm seama că orașul putea de 35 de ani să fie altfel. Toate partidele prin candidații lor ne arăta o data la 4 ani, că putea fi altfel sau că va putea fi.

Cu toții așteptăm însă, rezultate palpabile.

FELICITĂRI celor 2 tineri din staful de campanie PNL. Ei chiar merită toate laudele. Au arătat că, SE POATE schimba si din cenușe, orice!

Senatorul Ion Iordache și fostul prefect Iulian Popescu spun că schimbarea destinației Turnului de la Cet ar costa mai puțin decât banii rămasi necheltuiți de administrația publică locală pe care îi are în acest moment.

Important în România și de ce nu chiar în Gorj, este să SE VREA !

Orașul are nevoie să cunoască un trend ascendent spre MODERNIZARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here