,,CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI TÂRGU JIU „

0
79

Primarul oraşului Tg-Jiu, Marcel Romanescu an de an împreună cu consilierii locali stabilește acordarea titlului ,,CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI TÂRGU JIU ”

Iată în acest an unde merge această distinctie!

,,Am acordat, in cadrul ședinței festive a Consiliului Local, patru titluri de „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu” unor persoane deosebite: doamna Maia Morgenstern, o actriță care și-a legat numele de orașul nostru, foarte cunoscută și apreciată la nivel mondial, doamna Ana Culcer, Doctor în Medicină, un medic foarte cunoscut și apreciat, care a îngrijit sute de mii de copii, domnul Conf. Univ. Dr. Octavian Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest Timișoara și domnul Gheorghe Birău, cunoscut pentru performantele din sistemul bancar, cadru didactic asociat la Universitatea „Constantin Brâncuși”, un puternic susținător al mediului academic.

Totodată, 94 de elevi din Târgu Jiu și cadrele didactice care îi pregătesc au fost premiați pentru rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade naționale și internaționale.

Felicitări pentru performanțele obținute!” A transmis primarul oraşului Tg-Jiu, Marcel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here